24. maaliskuuta 2015

Uutisia!

"Tavoitteita ja haaveita" -postauksen jälkeen on tapahtunut paljon:

- Emme saaneet ostettua siinä kuvailtua taloa ja maata. Myyjät halusivat liikaa verrattuna siihen miten paljon tarpeelliset korjaukset maksoivat. Maa oli myös ylihinnoiteltu muihin alueen maihin verrattuna.

- Mutta ei hätää! Saimme tilaisuuden ostaa talon (ja maan), jossa olemme tällä hetkellä vuokralla. Kuten muista kirjoituksista olette ehkä voineet päätellä, talo kaipaa kokonaisvaltaisen remontin, mutta maa-alue on aivan ihana (ja pelto kulkee Hamara-joelle, jossa näimme pari kiloisen lohen tai taimenen!). Tarjouksemme on jo hyväksytty.

- Remontti luultavasti kestää jonkun aikaa, mutta taloon on tarkoitus perustaa yhden huoneen B&B.

- Eläinhaaveet eivät ole muuttuneet ja eläimille on paljon tilaa (6.5 acrea eli 2.6 hehtaaria). Pitäisikö harkita possujen hankkimista kääntämään maata?

- Tällä tontilla on paljon kaadettavia puita ja nuoria puitakin on istutettu useampia. Saadaan polttopuita.

- Taloon tulee oma lähdevesi, eli vuosittaista vesimaksua ei ole.

Koska remontissa kestää ja B&B:n perustaminen siirtyy ensi vuodelle, Hanna aloittaa Red Roof Cafe:ssa 29.3 tarjoilijana/baristana/keittiöapulaisena. Kahvila on Glendalessa ja tarjoaa paikallisista raaka-aineista koottuja maistelulautasia, itsetehtyjä keittoja ja kahvilan oman leipurin leipomia herkullisia leipomuksia. Kahvivalikoima on tullut jo maisteltua ja teevalikoima on runsas. Vegaanikin löytää sieltä syötävää. Voimme suositella!

Petri on laittanut The Three Chimneys -ravintolan viinilistaa uusiksi ja sieltä löytyy nyt maailman eri kolkista mielenkiintoisia ja herkullisia viinejä. Jos haluaa paikallista ruokaa parhaimmillaan, kannattaa suunnata sinne joko lounaalle tai illalliselle. Sieltä saa mm. Skyen omia ostereita, kampasimpukoita ja merirapuja.

4 kommenttia:

 1. Moi,
  löysin vastikään tämän teidän bloginne. Voi hitsi, että teillä ei vielä tänä kesänä ole B&B -mahdollisuutta; etsin juuri kesälomalle jotakin rauhallista erakoitumislomailupaikkaa :)
  On mukava lukea suunnitelmienne edistymisestä ja toteutumisesta... Saako toivoa? Kirjoittelisitteko myös siitä ympäristöstä ja patikointi tms. reiteistä, ruokapaikoista (?) silmälläpitäen sitä, että täältä oltaisiin sinne lomailemaan tulossa.
  Kivaa loppupääsiäistä sinne teille, kiitos blogista!
  T: Tytti

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tytti kommentistasi! Meillä on nyt melkein nettiyhteys, ehkä kohta sitten pääsen postaamaan useammin. Minulla olisi yksi patikointireittikuvaus odottamassa... Ole vain yhteyksissä, jos tänne päin olet tulossa, voin ehdottaa lisää paikkoja.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Täälläkin olisi yksi B&B-asiakas ja blogin seuraaja jo odottelemassa! Olen myös luultavasti siellä päin lomailemassa ensi lokakuussa, ja kaikki vinkit patikoinnista ym kiinnostaa! Terkut myös Petrille entiseltä työpaikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milja! Tervetuloa vain Skyelle! Ilmoittele milloin olet tulossa, niin sovitaan kahvittelu. Patikoinnin suunnittelussa auttanee walkhighlands.co.uk.

   Poista

Blogin kirjoittajat valvovat kommentteja. Kommenttisi tulee näkyviin, kun se on hyväksytty.