25. elokuuta 2016

Tilannepäivitys kuvin

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo kolme kuukautta, joten ajattelin pikapäivityksen olevan tarpeen. Remontti ei ole vielä ohi, jatkuvasti on pientä jäljellä. Alakerta on kuitenkin täysin asumiskelpoinen ja jopa näyttää kohtuullisen hyvältä. Tulevan B&B-huoneen kylpyhuone on käytännössä valmis, tänään tapahtui viimeistely, joten suihkuun voisi mennä! Olemme nyt tilanneet kaikenlaisia pikkutarvikkeita kuten verhotanko ja vessapaperirullateline, ne saapunevat parin viikon sisällä. Remonttia on aika lailla jäljellä ulkona, koska romua on joka nurkassa ja pitäisi saada kaivuri tekemään parkkialue.

Kivemmistä asioista muutama kuva:

4 omaa hebridiläistä lammasta!
(Kiinnostuneille: ovat yli vuoden ikäisiä kastroituja uroksia eli harjoittelulampaita. Menevät syksyllä lihoiksi.)

Kukko (toinen jouduttiin lopettamaan) ja kana ovat nyt aikuisia, tässä kana.

Kasvimaalla punakaalit, lehtikaalit ja purjot kasvavat mukavasti. Härkäpavuista olemme jo napsineet 4 eri satsia, vielä on tulossa muutama setti.

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla pikaisiakin kuulumisia! Voi kuinka kivaa, kohta pääsette majoittamaan omia vieraita (ja saamaan tuloja!). Upeat harjoittelulampaat teillä, voi mahdoton. Britanniassa on niin kauniita lammasrotuja.
  Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila!

   Hebridiläislampaat ovat komeita, pienempiä kuin "normirodut". Ne olivat talven edellisen omistajan kanervakukkuloilla ja ovat kesän alusta syöneet peltomme ruohoa ja ryteikköä, ja kasvaneet nopeasti. Ovat todella itsenäisiä, eivät päästä kovin lähelle. Suunnitelmana on aloittaa oma lauma ensi vuonna, saa nähdä kuinka käy!

   Poista

Blogin kirjoittajat valvovat kommentteja. Kommenttisi tulee näkyviin, kun se on hyväksytty.